Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Heren

Corrigerend ondergoed mannen

Er komt steeds meer corrigerend ondergoed voor mannen. Veel mannen zien er graag goed uit en willen hun figuur verbeteren. Vaak is er correctie gewenst bij de buik en de zogenaamde lovehandles. Speciale ondermode kan je er slanker, strakker en beter uit laten zien. Shapewear voor heren ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat je direct een beter figuur krijgt. Ideaal voor mensen met een zittend of staand beroep. Het verbetert je houding en geeft prettige steun in de rug.


Corrigerend ondergoed heren

Het aanbod shapewear voor mannen bestaat voornamelijk uit een corrigerend shirt of hemd. Daarnaast is er een korset of taillevormer. Met de Magic Love Handle Reducer verdwijnen zwembandjes als sneeuw voor de zon. Esbelt maakt een speciale body shaper voor mannen, de Esbelt Body Shaper for Men. Dit slankmakende korset geeft een man direct een taille en zorgt voor een platte buik. Bovendien kan het een prettige steun zijn voor je rug. De baleinen zorgen ervoor dat het niet op- of afrolt en dat je een betere houding krijgt. Het raakt steeds meer ingeburgerd. Voor mannen is dit lange tijd een taboe geweest. Corrigerend ondergoed voor mannen kan er mooi uit zien. Bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft wordt het vaker gedragen. Mannen dragen het dan bijvoorbeeld onder een strak pak. Met het figuurcorrigerend ondergoed zien ze er dan nog beter uit. Het maakt het allemaal net wat strakker en mooier. Een correctie shirt zit mooi strak aangesloten. Je voorkomt hiermee een gepropt shirt onder je overhemd.


Correctie ondergoed heren

Binnen het assortiment van speciale ondermode voor heren heeft het correctie hemd een groot aandeel. Dit draag je onzichtbaar onder je gewone kleding. Met een shapewear hemd zal je er rechter en strakker uitzien. Het is gemaakt van functioneel ademend materiaal. Je kunt hele fijne comfortabele correctie onderhemden kopen van Spanx.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten