Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Strapless Onderjurk

Strapless Corrigerende Onderjurk

Een strapless corrigerend jurkje is ideaal voor onder jurkjes waarbij een of meerdere schouders bloot zijn. Strapless jurkjes zijn er in zeer veel uitvoeringen. Zo zijn er met een ingebouwde strapless bh die een beugel hebben of een push up effect. Daarnaast zijn er die je combineert met je eigen bh. Sommigen draag je over je bh heen en anderen zijn meer corrigerende rokjes die komen tot aan je borsten. Een corrigerende gordel of een taillevormer kan ook heel goed gedragen worden onder kleding waarbij de schouders niet bedekt zijn.


Wanneer strapless onderjurkje

Veel gelegenheidskleding zoals trouwjurken, galakleding of cocktail jurken zijn strapless uitgevoerd. Als je hierbij shapewear wilt dragen is een strapless onderjurkje een ideale oplossing. Shapewear sluit zich naadlaas aan op je lichaam waardoor het een strak en slank resultaat geeft. Voor iedere gelegenheid en zelfs een strapless outfit is er een passend model te vinden. Strapless onderjurkjes zijn er in vele soorten en modellen. Een steeds populairder wordende onderjurk is de corrigerende onderjurk. Hiermee oog je een stuk slanker en strakker waardoor je lekkerder in je vel zit. Daarnaast is het handig dat dit er voor zorgt dat je jurk niet doorschijnt. Sommige uitvoeringen hebben kanten details aan de onderzijde waardoor het leuk is als er een stukje onder de bovenkleding uitsteekt.


Strapless onderjurkje kopen

Er is tegenwoordig zeer veel keuze. Maidenform maakt al jaren corrigerende jurkjes. Ook voor strapless toepassingen zijn er goede oplossingen, zoals de Maidenform Easy-Up Strapless Slip. Dit jurkje kun je met of zonder schouderbandjes dragen. De Maidenform Comfort Devotion Hi-Waist Half Slip is een extra hoog corrigerend rokje dat leverbaar is in drie kleuren te weten, huid, zwart en roze. De Maidenform Sleek Smoothers Full Slip is een dun en licht corrigerend onderjurkje dat je strapless kunt dragen. Deze shaper vormt je op de juiste plaatsen en zorgt ervoor dat er geen lijnen van ondergoed zichtbaar zijn.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten