Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Plus Sizes

Plus Size Shapewear

Shapewear voor een maatje meer. Een corrigerend jurkje voor onder een jurk om alles net even wat gladder te strijken, geen aftekeningen van ondergoed zichtbaar in je jurk. Een corrigerend jurkje maakt je buik plat, accentueert je taille, corrigeert zadeltassen en lift je billen. Het vermindert vetrolletjes van je dijen tot en met je maag zonder dat je een ingesnoerd gevoel krijgt. Je ziet niet dat je het draagt, maar het laat je er wel veel beter uit zien. Je kunt op deze manier gemakkelijk probleemgebieden aanpakken.

Trinny & Susannah Plus Size shapewear

Trinny & Susannah maakt plus size shapewear, de Trinny Susannah Body Smoother Plus Sizes is geschikt voor onder een jurkje. Vind je een jurkje niet fijn dan kun je ook voor een broekje of hemdje kiezen. Naomi Nicole maakt plus size broekjes. De Naomi Nicole Broekje Plus Sizes 7779 is een broekje met een hoge taille. Deze corrigeert ook je buik, maag, heupen en dijen. Het broekje heeft platte naden en een silicone strip onderaan de pijpjes om opkruipen te voorkomen. Dit broekje gaat tot wel 5XL.

Shop plus size shapewear

Het voordeel van een broekje is dat je deze ook onder een broek kunt dragen. De Naomi Nicole Torsette Plus Sizes 7770 is een hemdje ook in plus size maten. Hier kun je gewoon je eigen beha onder dragen en het corrigeert je buik, maag en rug. Draag je liever een dicht hemdje dan is de Trinny Susannah Tummy Tucker Vest Plus Sizes een geschikt hemdje, deze corrigeert ook sterk je buik en taille. Het borst gedeelte en onderste rand van het hemdje zijn niet corrigerend. Dit hemdje zal dus je borsten niet plat drukken maar wel je buik gedeelte sterk corrigeren. Vind je een broekje, hemdje of jurkje niks dan is er ook een taillevormer deze draag je alleen om je taille. De Esbelt Brazilian Shapewear Ipanema Corset word ook gemaakt in grotere maten. De kun je met haak en oog sluiting aan de voorzijde sluiten en draag je onzichtbaar onder je kleding.

Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten