Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Met slipje of sluiting

Corrigerend jurkje met slipje of sluiting

Een correctie onderjurk met een ingebouwde slip kan niet zo gemakkelijk omhoog kruipen. Er zit als het ware een soort body in het jurkje. De sluiting is vaak met haak en oog. Hiermee zal je kleding veel mooier zitten. Deze shapewear vormt je lichaam op de juiste plaatsen. Het zal je slanker maken. Of je mooi glad strijken zodat je geen ongewenste hobbels en bobbels ziet. Hiermee creëer je meer taille ofwel het maakt je buik platter. Hiermee zal je ondergoed niet zichtbaar zijn en zul je er op je best uit zien. Doordat er een sluiting zit, hoef je er geen onderbroek onder te dragen. Het kan wel, maar kies dan voor een niet zichtbaar broekje of een niet corrigerende string.


Merk corrigerend jurkje met sluiting

Bepaalde fabrikanten hebben hun voorkeur voor het maken van dit soort jurkjes. Je vindt hele goede uitvoeringen bij DKNY, Magic, Maidenform, Miraclesuit, Naomi & Nicole, Scandale en Spanx. De Maidenform Easy-Up Strapless Slip is een sterk corrigerend jurkje. Je kunt dit strapless dragen of op verschillende manieren met de elastische schouderbandjes (gewoon, gekruist of halter). Heeft een soort van ingebouwde body die aan de onderzijde sluit met haak- en oogsluiting. Het Miraclesuit Corrigerend Rokje 2784 heeft ook een ingebouwde slip met haak- en oogsluiting. Zo zijn er wel meer corrigerende rokjes.


Shapewear jurkje met sluiting

Doordat deze jurkjes uitgevoerd zijn met een sluiting aan de onderzijde kruipt het veel minder snel op. Toch kan het altijd wel wat opkruipen. Dit kan minder worden door geen gladde panty te dragen. Helemaal voorkomen kan echter niet. Als je gaat zitten dan gaat het onderjurkje omhoog om meer plaats te maken. Dit kan niet anders. Wil je shapewear die absoluut niet opkruipt, kies dan voor een corrigerende body of voor een corrigerend broekje met pijpjes. Dit blijft perfect zitten. 

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten