Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Jurkje met Cup Maat

Jurkje met Cup Maat

Met een corrigerende onderjurk met bh cup maat heb je alles in 1 geheel. Je hoeft het meer niet te combineren met een losse bh. Hierdoor blijft het perfect zitten. Corrigerende jurkjes met een ingebouwde bh zijn er in zeer veel uitvoeringen. Zo zijn er met een ingebouwde bh met beugel of een push up effect. Met kanten of doorzichtige gedeeltes of andere versieringen. Het kan er uit zien als een heel mooi jurkje. Dus niet alleen maar puur functioneel om er strakker en slanker uit te zien.


Wanneer jurkje met bh

Als het helemaal precies past, dan is het een perfecte oplossing. Helaas is dit bij een jurkje met ingebouwde bh lastiger dan bij een jurkje met losse bh. Als het losse onderdelen zijn ben je veel flexibeler en kun je indien nodig wat schuiven om het goed passend te maken. Daarnaast kun je dan je eigen favoriete bh erbij dragen. Misschien is dit wel een push up model of een minimizer. De corrigerende onderjurk wordt steeds populairder. Hiermee lijk je direct een stuk slanker en strakker. Dit kan bijdragen aan je zelfvertrouwen. Onderjurken met een ingebouwde bh zijn er in diverse cup maten. Alleen kun je vaak niet kiezen voor een bepaald soort bh.


Onderjurkje met bh kopen

Als je een onderjurkje met ingebouwde bh wilt kun je kiezen voor verschillende merken. Van DKNY, Magic, Maidenform, Sassybax, Scandale tot Triumph. Opvallend is de Maidenform Exclusive Flocked Mesh-Lace Garter Slip. Dit is een super sexy jurkje met ingebouwde bh en jarretels. De verstelbare schouderbandjes zijn versierd met fraaie diamantjes. Op de cups en middenvoor is er een prachtige versiering. De Sassybax Pretty Collection Slip ziet er ook heel mooi uit. Dit jurkje geeft je een mooi strak en gestroomlijnd figuur. De cups zijn met kant afgewerkt en het jurkje heeft ook een kanten onderrand.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten