Toon rubrieken
Toon filters

Corrigerende Onderjurk

Corrigerende Onderjurk

Een corrigerende onderjurk ofwel een correctie jurkje kan er voor zorgen dat je bovenjurk veel mooier valt. Het vormt je lichaam op de juiste plaatsen. Het maakt je slanker maken of strijkt je mooi glad zodat je geen ongewenste hobbels en bobbels ziet. Door het gebruik van een shapewear onderjurkje zal je ondergoed niet zichtbaar zijn. Veel corrigerende jurkjes hebben een ingebouwde slip. Hierdoor kan het jurkje niet zo gemakkelijk omhoog kruipen. De onderrand van de jurkjes zijn vaak afgewerkt met siliconen om het opkruipen tegen te gaan.

Er zijn verschillende soorten corrigerende jurkjes:

Met een correctie onderjurk kun je er op je best uit zien. Het ziet er niet alleen mooier uit, maar het draagt ook comfortabeler omdat het er voor zorgt dat je kleding niet aan je lichaam blijft plakken.


Diverse merken correctie onderjurk

Je kunt kiezen uit diverse merken corrigerende onderjurkjes. De beste merken zijn onder andere DKNY, Magic, Maidenform, Naomi & Nicole, Sassybax, Scandale, Spanx, Trinny & Susannah en Triumph. Naast een corrigerende onderjurk kun je kiezen voor een corrigerend rokje. Miraclesuit heeft hier een zeer goede van, het Miraclesuit Corrigerend Rokje 2784. Dit rokje heeft een verhoogde taille en komt tot aan je bh. Combineer dit corrigerende rokje met een strapless bh en je bent helemaal in shape voor onder een jurk met blote schouders.


Corrigerende onderjurk in detail

Een correctie onderjurk kan op verschillende manieren uitgevoerd zijn. Afhankelijk van je eigen figuur, waar je het bij draagt en welk model en uitvoering je kiest blijft het onderjurkje goed zitten. Als het niet helemaal goed is, of je hebt een te kleine maat gekozen dan kan het op kruipen. Wil je dat vermijden, kies er dan voor om een corrigerend broekje met pijpjes of een corrigerende body te kopen. Dit draag je onzichtbaar onder een jurk en blijft perfect zitten.

Geniet van je zaterdag! | 2011 - 2018