Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Hemd Open Bh

Corrigerend hemd open bh

Een corrigerend hemd dat open is bij je bh, kan je borsten niet plat drukken. Doordat het correctie hemdje onder je borsten door loopt krijg je een soort van push up effect. Je draagt dit open hemdje onzichtbaar onder je kleding en zorgt voor een goed corrigerend effect, waardoor je er op je best uit zal zien.


Merken corrigerend hemd open bh

Diverse shapewear merken hebben dit soort hemdjes in het assortiment. Spanx, Maidenform, Blanqi, Esbelt, Magic, Naomi & Nicole en Scandale hebben diverse modellen in de kleuren huid, zwart en wit. De Spanx Shape My Day Open-Bust Camisole is een sterk corrigerend hemd die je met je eigen beha kunt dragen. Blanqi biedt corrigerende hemden aan die speciaal gemaakt zijn voor zwangere vrouwen. Deze geven een prettige ondersteuning voor je groeiende buik als je zwanger bent. Bovendien maken ze ook speciale corrigerende broekjes. Van het merk Esbelt vind je Extra Sterk corrigerende hemdjes waarbij je je eigen bh kunt dragen. Alles bij elkaar is er een ruime keuze in het aanbod van corrigerende hemdjes met een open bh gedeelte.


Corrigerend hemdje voor eigen bh

Het voordeel van een corrigerend hemdje met open bh is dat je je eigen bh er onder kunt dragen. Je hebt ze in verschillende kleuren zoals huidskleur, zwart, wit, blauw, grijs of roze, dat ligt eraan welk type corrigerend hemdje je kiest. De schouderbandjes kunnen smal en verstelbaar zijn of juist breed. Bij de bredere schouderbandjes kun je je eigen bh mooi helemaal laten verdwijnen. Ze zullen dan niet zichtbaar zijn. Een hemdje corrigeert rondom. Je buik wordt platter gemaakt en ook je rug wordt glad gestreken. Eventuele hobbels en bobbels zullen niet meer zichtbaar zijn. Er zijn uitvoeringen die een haak- en oogsluiting aan de voorzijde hebben. Een goed voorbeeld hiervan is het Esbelt Bela Vest.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten