Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Hemd niet Open Bh

Corrigerend hemd niet open bh

Dit is eigenlijk een traditioneel hemd, maar dan wel in een corrigerende uitvoering. Je draagt het onzichtbaar onder je kleding.
Een corrigerend hemd dat niet open is bij je bh bedekt netjes alles. Dit is handig als je ook je bh wilt weg werken. Ideaal bij doorzichtige bovenkleding, want dan schijnt het niet vervelend door. Of bij een dieper decolleté als je graag een stukje hemd wilt laten zien. Daarnaast worden dit soort hemdjes als bovenkleding gedragen.


Merken corrigerend hemd niet open bh

Binnen het uitgebreide aanbod van shapewear zijn de corrigerende tops erg belangrijk. Merken als Maidenform, Spanx, DKNY, Blanqi, Magic, Trinny & Susannah en Triumph hebben diverse modellen in de kleuren huid, zwart, wit, blauw en grijs.


Corrigerend hemdje zonder open gedeelte

Je kunt dit dragen in plaats van een gewoon onderhemdje. Het ziet er hetzelfde uit, alleen kan het effect heel anders zijn. Ideaal om te dragen met een lange broek en een top. Het corrigerende hemdje maakt je slanker. Vroeger was er alleen dit model. Tegenwoordig zijn er heel veel uitvoeringen die open zijn bij je bh. Dit is ter voorkoming van het plat drukken van de borsten. Een hemdje dat niet open is, is vaak ter hoogte van je borsten gemaakt van ander materiaal dat niet corrigerend werkt. Veel vrouwen willen deze rondingen juist niet weg werken. Het kan wel gemakkelijk zijn dat het hemdje hier wel gewoon doorloopt, zodat je ook niet direct ziet dat het een speciaal hemdje is.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten