Toon rubrieken
Toon filters
Correctie
Prijs

Hemd met Bh

Corrigerend hemd met bh

Met een corrigerend hemd met beha ben je in een keer klaar. Je hoeft hier geen aparte beha meer onder te dragen. De ondersteuning voor je borsten zit ingebouwd in het hemdje. Sommige hemdjes hebben voorgevormde cups of een padding er in verwerkt. Er zijn zelfs modellen die een beugel hebben die extra steun geven aan je buste. Bij sommige uitvoeringen zijn de schouderbandjes verstelbaar. Het corrigerend gedeelte zit onder het beha gedeelte en zorgt ervoor dat je rondom slanker wordt gemaakt. Het strijkt alles glad. Dit werkt hetzelfde als bij een gewoon corrigerend hemd.


Merken corrigerend hemd met bh

Binnen het grote aanbod shapewear is er maar een klein bescheiden aanbod van corrigerende hemdjes met beha. Zowel het merk DKNY, Spanx als Magic maakt hiervoor hele fijne tops. De DKNY Modern Lights Smoothing Cami is er in de kleuren huid en zwart. Dit hemdje ziet er bijzonder mooi uit. Het heeft een klein doorzichtig gedeelte bij de bh. De bh heeft voorgevormde cups met beugel. De maten van dit artikel zijn geen bh maten, maar de maten S, M, L en XL.
De Magic Comfort Cami is een comfortabele corrigerende top met dito bh. Deze ondermode kun je ook zo dragen en wordt geleverd in diverse kleuren zoals huid, zwart, wit en blauw. De Spanx Sport Ribbed Racerback Tanktop met Bh mag gezien worden en is heerlijk om in te sporten of om zo te dragen. Dit hemdje is uitgevoerd als een racerback model.


Corrigerend bh hemdje

Bh hemdjes bestaan al veel langer. Sinds een aantal jaren bestaat dit artikel ook in een corrigerende versie. Het ziet er hetzelfde uit, maar het effect is wel anders. De ingebouwde beha of bustehouder is gemaakt om de borsten te ondersteunen. Een model met beugel geeft nog extra steun. De meeste hemdjes met bh hebben een voorgevormde padding ofwel vulling. Om goed te kunnen passen is de verstelbaarheid van de schouderbandjes belangrijk.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten