Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Hemd Bovenkleding

Hemd Bovenkleding

Dit is een Corrigerend hemdje of top dat je zo kunt dragen. Ook ideaal voor onder een jasje of blazer. Ongemerkt wordt je slanker gemaakt. Het verschil met een gewoon hemd of onderhemd is dat dit gezien mag worden. Het ziet er uit als gewone bovenkleding. Aangezien de functie anders is wordt het gemaakt in andere kleuren. Dus niet alleen huid en zwart, maar ook bijvoorbeeld wit, grijs en blauw. 


Merken hemd bovenkleding

De meeste shapewear draag je ongezien en onmerkbaar onder je kleding. Een paar merken hebben naast dit corrigerend ondergoed corrigerende topjes die hetzelfde doen, maar dit je niet hoeft weg te stoppen. Ze zien er zo mooi uit, dat ze gezien mogen worden. Spanx heeft het geweldige topje de Spanx In & Out Cami. Kies hierbij voor de zwarte of ivoor kleurige uitvoering. Dit hemdje heeft spaghetti bandjes en ultra platte naden. Maidenform heeft diverse modellen, zoals met brede of smalle schouderbandjes. Er zijn er ook met kant, opengewerkte gedeeltes en andere versieringen. De Maidenform Fat Free Dressing Smoothing Tank is een populair model. Deze draagt zeer comfortabel en maakt je stiekem slanker.


Corrigerend topje

Een corrigerend hemdje dat je zo kunt dragen wordt ook wel een corrigerend topje genoemd. Een topje is een favoriet kledingstuk voor veel dames. Je kunt het gemakkelijk combineren bij een broek, rok of jurk. Het is leuk om met laagjes te werken. Dit kan optisch een slank resultaat geven. Je kunt hiermee minpunten verbergen en je sterke pluspunten meer aandacht geven. Het is ook niet zo warm als een heel shirt of iets anders met korte of lange mouwen. Het voordeel ten opzichte van een corrigerend broekje is dat het niet kan afrollen. Er zijn wel topjes die gemakkelijk opkruipen. Let er op om de juiste maat te kiezen. Iets dat te klein is kruipt sneller op.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten