Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Corrigerend Hemd

Corrigerend hemd

Een corrigerend hemd maakt je buik en maag platter en geeft je een slank figuur. Draag het onder je kleding en je wordt onzichtbaar in vorm gebracht. Je zult er op je best uitzien. Je kunt een corrigerend hemdje dragen onder een strak bloesje, truitje of shirtje.

Diversen merken corrigerend hemd

Je hebt corrigerende hemdjes die je als bovenkleding kunt dragen zoals bijvoorbeeld de Spanx In & Out Cami, dit medium corrigerende hemdje heeft spaghetti bandjes. Wil je bredere schouderbandjes dan is onder andere de Maidenform Fat Free Dressing Smoothing een leuk hemdje om te dragen. Deze hemdjes mogen zeker gezien worden en zijn er in verschillende correctie sterktes. Er is veel keus en aanbod in verschillende merken zoals Spanx, Maidenform, DKNY, Blanqi, Esbelt, Magic, Trinny & Susannah en nog verschillende merken meer.

Corrigerend hemdje in detail

Er zijn verschillen soorten, maten en kleuren corrigerende hemdjes. Waar ga je uit kiezen en wat past het beste bij je. Je hebt corrigerende hemdjes die je als bovenkleding kunt dragen en tegelijkertijd ook een goede correctie geven aan je buik en rug. Er zijn ook hemdjes die je onder je kleding draagt om je lichaam te corrigeren. Daarin zijn verschillende soorten, hemdjes waarbij je je eigen beha onder draagt, hemdjes met beha gedeelte of hemdjes die een niet open beha gedeelte hebben. Deze shapewear hemden zijn er in verschillende kleuren zoals huidskleur, zwart, wit, blauw, grijs of roze. Het is afhankelijk van welk type corrigerend hemdje je kiest. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een goed passend shapewear hemd kiest, deze zit dan namelijk precies goed en kruipt niet omhoog. Het hoort lekker te zitten en te corrigeren op de juiste plaatsen. Je kunt een hemdje altijd combineren met een corrigerend broekje en is ideaal om zo meer zelfvertrouwen te krijgen bij het dragen van strakke kleding.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten