Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Hemden

Corrigerend hemd

Een corrigerend of shapewear topje is een geweldige oplossing om snel in shape te zijn. Je draagt het gemakkelijk onder je kleding. Hiermee zal je figuur nog beter uit komen en je zult er strakker uit zien. Ideaal om lovehandles, een buikje of vetjes op je rug weg te werken. Draag een corrigerend hemd onder een strak shirt, truitje of bloesje.  


Diverse merken Corrigerend hemd

Een shapewear hemdje van Spanx, Maidenform, Magic, DKNY, Naomi & Nicole, Scandale, Trinny & Susannah of Triumph maakt je slanker en geeft je een strakker en beter figuur. Maidenform heeft mooie corrigerende shirts die je zo kunt dragen. Daarnaast is er veel keus in hemdjes als bovenkleding, zoals het Trinny Susannah Tummy Tucker Vest. Dit shapewear topje mag zeker gezien worden en is er in vele maten waaronder zelfs Plus Size.
Blanqi maakt speciale shapewear voor tijdens je zwangerschap. Het positie shapewear hemd vormt je niet alleen, maar geeft ook steun.
Voor mannen maakt Spanx het beste corrigerend hemd, de Spanx Zoned Performance Tank SPXM 602.


Corrigerend hemdje in detail

De hemden corrigeren je buik en rug. Draag het als ondergoed of gewoon als zichtbaar topje. Sommige modellen zijn open bij je bh waardoor ze je borsten niet plat drukken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals huidskleur, zwart, wit, blauw, grijs of roze.
Een goed en passend shapewear hemd kruipt niet omhoog. Het hoort lekker te zitten en je netjes glad te strijken op de juiste plaatsen. In combinatie met een broek is een shapewear top ideaal om meer zelfvertrouwen te krijgen bij het dragen van strakke kleding. Je hoeft je niet meer te storen aan een flubberend buikje of storende spekrandjes. Voor wat betreft de maat kies je gewoon je eigen maat. Het zal dan al strak zitten, want hier is bij shapewear rekening mee gehouden.
Nog een laatste tip: stap altijd in je shapewear hemdje (dus niet over je hoofd aan trekken). Als je het eenmaal aan hebt dan hoort corrigerend ondergoed goed aangesloten te zitten.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten