Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Plus Sizes

Corrigerend broekje Plus Size

Dames met een maatje meer willen ook graag in shape zijn. Een corrigerend broekje in een Plus Size maat is dan ideaal. Dit is modern ondergoed waarmee volslanke vrouwen hun figuur nog beter kunnen laten uit komen. Je zult er beter en strakker uit zien. Door het gebruik van een correctie broekje strijk je hobbels en bobbels glad. Je kleding zal hierdoor lekkerder zitten en veel mooier staan. 


Merken Plus Size corrigerende broekjes

Niet alle merken die shapewear maken richten zich op de grotere maten. Spanx, Naomi & Nicole en Scala hebben wel hele goede corrigerende broekjes, corrigerende hemden en corrigerende jurken. De correctie broekjes hebben allemaal pijpjes. Dit is erg prettig, want hiermee voorkom je het schuren van de benen. Sommige modellen zijn uitgevoerd met een verhoogde taille en er zijn er ook die niet extra hoog zijn. Afhankelijk of je meer een appel of peer figuur hebt kies je het beste corrigerende broekje. De maatvoering is per merk verschillend. Bij Spanx zijn de maten gebaseerd op je gewicht. Kies een niet te kleine maat, want dan zit het niet lekker en kan het sneller gaan afrollen of snijden in je benen. Bij Naomi & Nicole zijn er speciale Plus Size maten zoals 2XL, 3XL, 4XL en 5XL. Met deze maten richten ze zich op confectie maten 46, 48, 50, 52, 54, 56 etc.


Plus Size correctie broekjes

De Plus Size correctie broekjes zijn uitgevoerd in comfortabele en ademende stoffen. Je kunt kiezen uit de kleuren huid en zwart. Zwart staat wat sportiever, maar huidskleur is gemakkelijker onzichtbaar te dragen onder diverse kleding. Ook als je bent afgevallen kan een correctie broekje ideaal zijn. Dit geeft stevigheid en ondersteuning van eventueel overtollige huid. Hiermee krijg je veel meer zelfvertrouwen.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten