Toon rubrieken
Toon filters

Corrigerende String

Corrigerende string

Het is geen geheim meer dat corrigerend ondergoed je lichaam een prachtig gestroomlijnd effect kan geven. Een corrigerende string is perfect om je buik te corrigeren. Het hebben van een onderbuikje is voor veel vrouwen een herkenbaar probleem. Met het dragen van een corrigerende string is dit probleem verleden tijd! Hiermee maak je alleen je buik platter en niet je billen. Binnen ons assortiment kan je terecht voor corrigerende strings met een extra hoge taille. Deze strings hebben een corrigerende werking op de buik, heupen en dijen. Kies binnen het assortiment een corrigerende string die aansluit bij jouw wensen, van sexy met kant tot comfortabel. De naar binnen gestikte naden zorgen voor onzichtbaarheid onder kleding. Voel je perfect en straal zelfverzekerdheid uit door het dragen van een corrigerende string.

Wil je ook meer controle en slankheid rondom de billen? Bekijk dan eens onze corrigerende broekjes. Kies voor een corrigerende body voor het perfectioneren van het gehele figuur.


Merken corrigerende string

Veel merken die gespecialiseerd zijn in corrigerend ondergoed maken ook corrigerende strings. DKNY, Magic, Maidenform, Naomi Nicole, NO-MI, Sassybax, Spanx en Wonderbra hebben dit in het assortiment. Bij DKNY vind je zelfs verschillende modellen van functioneel tot zeer sexy met kant of doorschijnende gedeeltes. Het aanbod van Spanx neemt behoorlijk toe op dit gebied. Niet alleen huid en zwart kun je hier kiezen maar ook roze, blauw en paars. Alle modellen hebben in ieder geval gemeen dat de billen vrij blijven.


Corrigerende string varianten

Naast de gewone string uitvoering, zijn er ook body's die als string zijn gemaakt. Je hebt dan eigenlijk meer een corrigerend hemdje dat perfect op zijn plaats blijft zitten, omdat het als string is uitgevoerd. Dit kan een hele handige oplossing zijn.

Geniet van je woensdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten