Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Billen

Billen broekjes

Het aanbod van speciale broekjes voor je billen wordt steeds groter. Met deze broekjes worden je billen gevormd, strakker gemaakt of meer gevuld. Niet iedereen is gezegend met lekkere ronde billen. Dit kan minder mooi zijn, omdat op deze manier je broek, jurk of rok niet geheel wordt opgevuld. Je houdt bijvoorbeeld bij je kleding aan de achterzijde ruimte over. De kleding blijft dan los zitten. Dit is niet erg flatterend.


Soorten billen broekjes

Er zijn verschillende soorten billen broekjes. Heel veel shapewear doet wat met je billen. Sommige corrigerende lingerie maakt je billen platter. Je kunt ook kiezen voor een slip die een andere functie heeft zoals bijvoorbeeld het liften van je billen. De Spanx In-Power Line Super Power Panties 408 is een broekje die je achterkant een betere vorm geeft. Als je wel een behoorlijk achterwerk hebt, maar je bent niet helemaal tevreden met de vorm dan is dit een uitkomst.
Heb je gewoon te weinig bil, dan zijn er andere oplossingen. Een broekje met vulling is dan ideaal. De Esbelt Bum Bum is een slip met een voorgevormde vulling. Je kunt het vergelijken met een push up bh.


Merken billen slips

De merken Esbelt, Magic, No-Mi en Sassybax maken speciale slips om je billen te verfraaien. De Sassybax Booty Buster is een corrigerend broekje die je billen lift en ze een mooiere vorm geeft.
De Magic Padded Pants heeft een voorgevormde vaste foamvulling. Hiermee krijg je direct fraai gevormde billen. Je trekt dit net zo gemakkelijk aan als een gewone slip. Dan is er ook nog een oplossing waarmee niet alleen je billen perfect worden, maar die ook nog eens je buik platter maakt, de Magic Bottom Boost 10PA. Deze highwaist slip heeft voorgevormde kussentjes.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten