Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

String Body

Shapewear Body String

Een Corrigerende String Body maakt je buik en maag plat en verbergt eventuele "lovehandles". Het voordeel van een string uitvoering is dat je billen niet plat worden gedrukt. Je draagt het onzichtbaar onder je kleding. De stringbody’s bestaan in de kleuren huid en zwart

Shape Body String

Voor als je graag snel in shape bent is een body met string ideaal. Een Body String blijft perfect zitten. Het is eigenlijk net een corrigerend hemdje dat niet kan omhoog kruipen, omdat het onder vast zit. Zeker als het van fijn dun materiaal is gemaakt zal het zeker niet zichtbaar zijn onder je kleding. De Spanx Trust Your Thinstincts Thong Body is een ultra dunne body. Deze body is niet open bij de borsten. Je draagt het met daaronder wel of geen beha naar keuze. De onderkant heeft vaak een sluiting die helemaal open kan.

Stringbody

Een stringbody is shapewear die werkt op het meest voorkomende probleemgebied, namelijk de buik. Esbelt heeft een extra sterk corrigerende stringbody die open is bij je borsten waarbij je dan je eigen bh kunt dragen, deze stringbody corrigeert je taille en buik. Doordat deze body net onder je borsten door loopt krijg je een soort van push up effect. Vind je het fijner om een body te hebben die je borsten ook bedekt is er de stringbody van NO-MI of Spanx. Het gedeelte bij je borsten is een niet corrigerend gedeelte, waardoor het je borsten niet zal plat drukken.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten