Toon rubrieken
Toon filters
Correctie
Prijs

Strapless Body

Corrigerende strapless body

Een strapless body is ideaal voor onder jurkjes of topjes waarbij een of meerdere schouders bloot zijn. Veel gelegenheidskleding zijn strapless uitgevoerd, zoals een trouwjurk of een galajurk. Als je hierbij shapewear wilt dragen dan is de strapless body een ideale oplossing. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een strapless onderjurkje. Hier is het aanbod een heel stuk groter van.

Merken strapless body

Het shapewear merk Maidenform heeft als een van de weinige een corrigerende strapless body geproduceerd, net als het merk Scandale.

Strapless body kopen

Wil je een strapless body met voorgevormde cups met beugel ter ondersteuning, dan is de Maidenform Flexees Easy-Up Strapless Body Briefer een heel geschikte body. Deze zorgt voor een correctie aan je buik, taille en rug. Deze body heeft baleinen aan de voor en zijkant voor extra ondersteuning. Je zal er direct strakker en mooi gevormd uitzien. Wil je een body met een prachtig kanten afwerking aan de achterkant dan is er de Scandale Sirene The Bodysuit. Deze verleidelijke body draagt super fijn en hij ziet er ook prachtig uit. Deze body is ook een van de weinige die je ook strapless kunt dragen.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten