Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Body Open Bh

Corrigerende body open bh

Een corrigerende body heb je in verschillende kleuren en maten. Het laat je er direct zichtbaar slanker en strakker uit zien. Je zal er op je best uitzien. Omdat het open is bij je bh kan het je borsten niet plat drukken. Een corrigerende body met open bh gedeelte houdt in dat je daar een eigen beha onder kunt dragen. Doordat de body net onder je borsten door loopt krijg je een soort van push up effect. Dit is afhankelijk van de body en de sterkte van correctie. Je draagt de body onzichtbaar onder je kleding.

Diverse merken corrigerende body’s open bh

Er zijn verschillende merken corrigerende body’s met open bh gedeelte. Bekende fabrikanten zijn Esbelt, Spanx, Maidenform, Magic en DKNY. Esbelt heeft zo bijvoorbeeld de Samba Slimsuit String Body dit is een extra sterk corrigerende body waarbij je je eigen bh kunt dragen. Dit is een string body en corrigeert je taille en buik. Maidenform heeft diversen modellen met en zonder pijpjes waarbij je je eigen bh kunt dragen. Spanx 's werelds grootste shapewear merk en lieveling van de sterren maakt gebruik van innovatieve materialen en designs voor hun shapewear, waardoor vrouwen een mooier silhouet krijgen op een comfortabele manier. De Spanx Shape My Day Open-Bust Mid-Thigh Body is bijvoorbeeld een hele fijne body met pijpjes en naadloze zones waardoor je het iedere dag comfortabel kunt dragen.


Shapewear body met open bh in detail

Een corrigerende body maakt je buik plat en verbergt eventuele ‘lovehandles’ of zichtbare lijnen van je ondergoed. Bij body’s met pijpjes zit er een opening aan de onderzijde voor een bezoek aan het toilet. Bij body’s zonder pijpjes zit er in veel gevallen een haak- en oogsluiting waardoor deze helemaal open kan. Voel je prettig in je kleding en straal dit uit door het dragen van een shapewear body. Als het goed past draagt het comfortabel en voelt het aan als een tweede huid. Het is zeer geschikt om te dragen onder strakke shirtjes of een nauwsluitend jurkje. Je kunt het natuurlijk ook gewoon onder een broek dragen. Daarvoor kun je dan het beste de body met pijpjes kiezen.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten