Toon rubrieken
Toon filters
Prijs
Transparantie

Body niet Open Bh

Corrigerende body niet open bh

Corrigerende body’s met een niet open bh gedeelte zijn er in verschillende soorten en maten.
Een corrigerende body zonder bh cup maat is flexibeler voor wat betreft de maatvoering. Je combineert deze body zelf met een bh. Maar je hebt ook corrigerende body’s met cups. Deze kunnen ook handig zijn omdat je het niet meer hoeft te combineren met een losse bh. Een body zonder pijpjes heeft aan de onderzijde een opening met haak- en oogsluiting die je los kunt maken voor een toilet bezoek. Voor een corrigerende body geld ook de regel zoals voor veel shapewear, stap er van bovenaf in.

Merken corrigerende body niet open bh

In ons assortiment hebben we verschillende belangrijke merken voor corrigerende body’s, zoals Spanx, Maidenform, DKNY en Magic. Deze merken hebben diverse modellen in de kleuren zwart en huid. We hebben in de serie Oncore van het shapewear merk Spanx een body met een bh gedeelte met pijpjes, dit is een extra sterk corrigerende body. In de serie Flexees van het shapewear merk Maidenform hebben we een sterk corrigerende body met cups.

Corrigerende body zonder open gedeelte kopen

Een corrigerende body is ideaal om te dragen onder een strak shirtje, een topje of blouse. Het laat je er direct slanker uitzien. Een body dat niet open is, is vaak ter hoogte van je borsten gemaakt van ander materiaal dat niet corrigerend werkt. Dit zorgt ervoor dat je borsten niet platgedrukt worden. Het kan gemakkelijk zijn dat de body bij de borsten gewoon doorloopt, zodat je ook niet direct ziet dat het een body is. De Magic Slimbody is een sterk corrigerende body die je onzichtbaar draagt onder je kleding en zorgt voor een goede correct aan je maag, buik en taille. Zoek je iets wat minder sterk corrigerend is, maar toch je er net even wat strakker uit laat zien in je kleding. Kijk dan eens bij de Spanx Trust Your Thinstincts Thong Body, deze body is zeer comfortabel en geeft je een subtiele smoothing bij je buik en voorkomt de zogenaamde muffin top.

Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten