Toon rubrieken
Toon filters
Prijs
Transparantie

Body met Cup Maat

Corrigerende body met cup maat

Met een corrigerende body met bh cup maat heb je alles in 1 geheel. Je hoeft niet te combineren met een losse bh. Hierdoor blijft het perfect zitten. Vind je dit niet fijn, dan zijn er ook andere mogelijkheden zoals body´s zonder cup maat maar toch een dicht boven gedeelte. Of body´s zonder cup maat waarbij het gedeelte van je borsten open is zodat je die kunt combineren met je eigen bh. Een body heeft aan de onderzijde een opening met haak- en oogsluiting die je los kunt maken voor een toilet bezoek. Voor een corrigerende body geld ook de regel zoals voor veel shapewear, stap er van bovenaf in.

Merken corrigerende body met cup maat

Het aanbod is niet zo heel groot in corrigerende body´s met cup maat. Een body met cup maat is moeilijk in de goede maat te vinden en moet maar net passen. Maar als hij je past dan draagt deze ook erg comfortabel en zal je er direct slanker uit laten zien. Het merk Maidenform heeft body´s met cups maar ook Scandale heeft een prachtige body met voorgevormde cups.

Een corrigerende body met cup maat kopen

Wil je een body met voorgevormde cups met beugel ter ondersteuning, dan is de Maidenform Flexees Comfort Devotion Body Briefer een heel geschikte body. Deze zorgt voor een correctie aan je buik, taille en rug. Je zal er direct strakker en mooi gevormd uitzien. Voel je zelfverzekerd met deze body onder je kleding. Een body met cups brengt je lichaam in vorm en strijkt je netjes glad. Een andere corrigerende body met cups is de Scandale Sirene The Bodysuit. Deze verleidelijke body draagt super fijn en hij ziet er ook prachtig uit. Deze body is een van de weinige die je ook strapless kunt dragen.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten