Toon rubrieken
Toon filters
Correctie
Prijs
Kleuren

Corrigerende Tankini

Corrigerende Tankini

Met een corrigerende tankini zal je zelfvertrouwen toe nemen. Het corrigeert op de juiste plaatsen en je kunt op deze manier heerlijk zwemmen en gemakkelijk van de zon genieten. Het voordeel van een tankini is dat het uit twee delen bestaat. Je hebt een soort van bovenstukje en een los broekje. Bij elkaar lijkt het meer op een badpak. Heel veel broekjes zijn uitgevoerd in het zwart. Dit is gemakkelijk te combineren met eventueel andere topjes. Als je rond loopt ben je helemaal netjes bedekt. Als je gaat zonnen kun je het hesje wat omhoog doen, zodat je buik toch nog lekker bruin kan worden. Het is ook minder warm dan dat je een badpak uit een stuk aan hebt.  


Correctie tankini varianten

Het tweedelig badpak kent diverse varianten. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen die lijken op een jurkje. Lidea maakt hier hele leuke uitvoeringen van. Deze kleden super slank af en zijn uitgevoerd in aparte cup maten. Het maakt namelijk nogal een verschil of je een cup maat B of E hebt. Iedere vrouw krijgt hiermee de gewenste ondersteuning en vorming. Naast de steun voor je borsten willen veel dames stevigere billen en een plattere buik. Een tankini kan heel veel verbloemen.


Corrigerende tankini kopen

Bij Control Fashion kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van figuurcorrigerende tankini's. Gemakkelijk online vanuit je luie stoel te kopen. We zijn gespecialiseerd in shapewear. Mogelijk heb je al ervaring met onze corrigerende broekjes of hemdjes en ga je nu eens de speciale badmode proberen.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten