Corrigerend Ondergoed Shapewear

 
Control Fashion is de online specialist in shapewear met persoonlijk advies en gespecialiseerd in corrigerend ondergoed. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod van de mooiste shapewear in ondergoed en badmode en de beste ondersteunende bh’s. In ons assortiment vind je heel veel corrigerend ondergoed om je figuur nog beter uit te laten komen.
 
Shapewear is het moderne figuur corrigerend ondergoed is niet alleen bedoeld voor vrouwen met een maatje meer, maar ook voor de slankere vrouw. Onze grootmoeders maakten al gebruik van corrigerende korsetten voor een slanke taille. Tegenwoordig zijn de “korsetten” een stuk comfortabeler dan vroeger, door de hedendaagse technologische ontwikkelingen. Daarnaast ziet het hedendaagse corrigerende ondergoed er ook niet meer zo oubollig en saai uit zoals vroeger. Natuurlijk bestaat ons brede assortiment uit genoeg functioneel corrigerend ondergoed, maar we hebben ook een grote collectie shapewear met verleidelijke en prachtige looks.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat bij corrigerende lingerie niet alleen het corrigerende effect belangrijk is, maar dat ook het hoe de shapewear eruitziet een grote rol speelt. In datzelfde onderzoek werden ook de belangrijkste redenen om shapewear te dragen, onderzocht. Met stipt op één staat de reden 'om slanker te lijken'. Andere uitkomsten waren: om taille en de 3 B's (Billen, Buik, Benen) te corrigeren, om de billen te liften, om de rug te ondersteunen, om cellulitis tegen te gaan en om het lichaam te verstevigen. Tal van redenen dus om corrigerend ondergoed te dragen!

Nobody is perfect! Het dragen van de juiste shapewear zorgt er echter wel voor dat je er beter uitziet en je zelfvertrouwen een boost krijgt. In onderstaande afbeelding wordt de kracht van shapewear nog eens extra benadrukt.


 
Weet je nog niet zo goed wat je wil corrigeren? Wil je een plattere buik, slankere dijen, taillevorming, grotere of juist kleinere borsten? Of wil je onzichtbaar ondergoed dat geen lijnen vormt onder een strakke outfit? We geven je graag Persoonlijk Advies om een goede keuze te kunnen maken uit ons ruime aanbod.
 
In het persoonlijke advies kan je zelf aangeven wat je wil corrigeren, hoe sterk de gewenste correctie is en waar je het bij wilt dragen. Hiervoor vul je het contactformulier op deze pagina in. Vervolgens krijg je de artikelen gepresenteerd. Wil je liever telefonisch advies? Dan kan je natuurlijk tijdens kantooruren altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Het assortiment van Controlfashion.nl wordt dagelijks aangevuld met nieuwe top items. Hieronder vind je een kleine greep uit onze nieuwe collectie. Kijk voor het complete nieuwe aanbod hier.


 
Geniet van je maandag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten