Toon rubrieken
Toon filters
Correctie
Prijs
Kleuren
Transparantie

Zwangerschap

Zwangerschapslegging

Een zwangerschapslegging helpt je op een comfortabele manier je zwangerschap door. De Blanqi Belly Support Leggings is een heerlijke positie legging met een ingebouwde ondersteuning voor je groeiende zwangere buik. Deze corrigerende en ondersteunende positie legging heeft een gepatenteerde ingebouwde buik ondersteuning, dit verlicht pijn in je rug van het toenemende gewicht.

Blanqi zwangerschaps shapewear

Als je zwanger bent en je wilt er graag op je best uit zien plus daarbij comfortabele ondersteuning kies dan voor een corrigerend hemd of voor een corrigerende legging. Deze shapewear groeit mee met je zwangere buik. Blanqi is het merk dat zwangerschaps shapewear maakt.

Zwangerschaps shapewear combineren

Je kunt de zwangerschapslegging combineren met een zwangerschapshemdje. Het is gemaakt van fijn materiaal wat je iedere dag kunt dragen.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten