Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Sport

Sport broeken

Voel je prettig tijdens het sporten met passende kleding. De een voelt zich fijn in een strakke sportbroek en de ander voelt zicht comfortabeler bij een loszittende sportbroek. Wanneer je goed passende sportkleding draagt krijg je nog meer zin om te gaan sporten. Wat is nou goed passende sportkleding? Een sportbroek die niet afzakt, te groot of te klein is, een broek die je al in shape brengt.

Magic en Spanx sport broeken

De Spanx Sport Shaping Compression Pant geeft een shapend effect bij je buik, dijen en billen. Je kunt deze leuk combineren met de Spanx Ribbed Racerback top om heerlijk te sporten. Ook de Magic Yoga Pants is een lange strakke fijne aansluitende sportbroek. Je kunt deze sportbroek ook leuk combineren met de Magic Yoga Bra. Dit is een sportief en comfortabel bh topje met voorgevormde padding. In deze combinatie set zal je er fantastisch uitzien en is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld Fitness en Yoga.

Drie kwart of lange sport broek

Wil je geen korte én geen lange sportbroek, dan kun je kiezen voor de driekwart sportbroek. Dat is een ideale tussen oplossing. De Spanx Sport Shaping Compression Knee Pant, de drie kwart uitvoering, zal je de perfecte shaping geven aan je buik, dijen en benen. Maar ook de Magic Yoga Crop Pants is een comfortabele sportbroek. Deze zorgt direct voor een plattere buik en slankere benen. Deze sportbroek is heerlijk om te dragen bij allerlei sporten. De Magic Yoga Crop pants heeft een tailleband die je omhoog kunt dragen, dan heb je een extra hoog broekje. Je kunt de tailleband ook omlaag vouwen zodat de shaping bij je taille dubbel werkt.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten