Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Broeken en panty's

Corrigerende lange broek

Met een corrigerende lange broek heb je alles in een. Hier zit de correctie al in. Dit vormt je direct zonder dat je er shapewear onder hoeft te dragen. Kies voor een corrigerende strakke spijkerbroek of een voor een comfortabele sportbroek. Je buik, dijen, heupen en billen worden hiermee gevormd en je zult er strakker en slanker uit zien. Leuk topje er op en je bent helemaal klaar.

Corrigerende legging

Een shapewear legging maakt je stiekem slanker. Het verbetert je figuur. Vaak is de taille wat hoger en is er een verstevigd gedeelte bij je buik. Je rokjes en jurkjes staan er mooier door. Of draag het zo als je gaat sporten. Er zijn diverse lengtes, zoals helemaal lang, 7/8, drie kwart ofwel het zogenaamde capri model. Een legging zit heerlijk aangesloten, heeft geen voeten en is wat dikker dan een panty. De meest voorkomende kleur is zwart.
Voor als je zwanger bent is er een hele fijne comfortabele positie legging. Hier zit een ingebouwde ondersteuning in voor je groeiende zwangere buik.

Corrigerende panty

Heel mooi onder een jurk of rok is een panty die je corrigeert. Je hoeft hiermee geen apart correctie broekje meer te dragen. Je benen zullen er mooier en langer mee uit zien. Er zijn ook panty's die je benen ondersteunen waardoor je minder snel vermoeide benen krijgt. Sommige panty’s zijn doorzichtig en andere niet. Naast de kleur zwart zijn er ook in de kleur huid.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten