Toon rubrieken
Toon filters
Shaping zone
Prijs

Zonder beugel bh

Zonder beugel bh

Met een beha, bh of bustehouder zonder beugel heb je geen last meer van een drukkende beugel die mogelijk in je borst prikt. Een beugel in een bh kan gaan irriteren door de constante druk op de ribbenkast. Een bh zonder beugel is dan veel comfortabeler. Het wordt ook wel een soft beha genoemd. Een bh zonder beugel kan verschillende soorten schouderbandjes hebben. Hiermee kun je het gewoon, strapless als halter of met de bandjes gekruist dragen. Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als bij een bh met beugel.


Beha zonder beugel

Steeds meer merken introduceren beha’s zonder een beugel. DKNY heeft een hele fijne in het assortiment die uitgevoerd is als een gladde push up bh. Deze draagt super comfortabel, is onzichtbaar onder strakke truitjes of een t-shirt en geeft een mooie push up vorm. Dit model heet de DKNY Fusion Custom Fit Wirefree Bra. De DKNY Energy Seamless Bralette is een sportieve en comfortabele beha top zonder beugel. Bij Magic vind je twee strapless bandeau’s, de Magic Luxury Lace Bandeau, de Magic Bandeau. Een andere zeer comfortabel artikel is de Magic Comfort Bra. Maidenform heeft naast het grote assortiment corrigerend ondergoed hele goede beha's zonder beugel. Deze zijn voorgevormd en super comfortabel. Er is er een die de borsten geheel bedekt en een model die een vrouwelijk decolleté geeft.


Bh beugel loos in detail

De beugel in een bh kan voor stevigheid en de gewenste vorm zorgen. Bij een beugel loos exemplaar moet de ondersteuning op een andere manier verkregen worden. Dit kan op diverse manieren, door de uitvoering en het gebruikte materiaal. Heel belangrijk is in ieder geval het comfort. Een andere reden om voor een soft bh te kiezen is de overgevoeligheid voor metalen. Sommige vrouwen kunnen niet tegen beugels om wat voor een reden dan ook. Zij kiezen ook voor een natuurlijke, zachte en flexibele pasvorm. De meesten zijn niet gemaakt van katoen, maar van ademend en sneldrogend materiaal.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten