Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Sport bh

Sport bh

Als je gaat sporten is het heel belangrijk om een echte sport bh te dragen. Een goed model zorgt voor bescherming tegen beschadiging die kan ontstaan door de bewegingen. Je borsten bestaan uit klierweefsel, bindweefsel en vetweefsel. Hoewel er geen spieren in zitten, hebben de ligamenten van Cooper de functie van een "natuurlijke bustehouder". Bij onvoldoende steun 
kan de huid en de ligamenten gaan uitrekken. Dit gaat ten koste van de elasticiteit. Je borsten gaan dan hangen en op je huid kunnen strepen zichtbaar worden. Dit kan niet de bedoeling zijn.


Werking sport bh

Tijdens het sporten bewegen de borsten zich. Zonder het gebruik van een goede ondersteuning kan de uitslag ofwel de bounce van de borsten diverse centimeters zijn. Deze bounce is niet alleen schadelijk, maar kan ook een onplezierig gevoel geven. Draag dus altijd een sport bh welke sport je ook doet en welke cup maat je ook hebt. Een Shock Absorber sport bh vermindert de bounce tijdens het sporten met 78%. Het gaat er niet zo zeer om hoe het er uit ziet, maar of het stevige ondersteuning geeft. Een push up model heeft kussentjes en kan daardoor minder stevig zijn.


Sport beha kopen

Een goed passende sport bh geeft tijdens het sporten direct een ondersteund en comfortabel gevoel met behoud van bewegingsvrijheid. Zoek je een sport bh voor fitness, vechtsporten, aerobics of welke sport dan ook, kies dan voor de
Shock Absorber Ultimate Gym Bra. Deze is perfect voor meerdere sporten. De rug sluiting is met foam gevuld, speciaal voor oefeningen op de rug. De Shock Absorber Active Multi Sports Support is ideaal voor paardrijden, hockey, tennis of andere sport. Dit model geeft stevige ondersteuning. Ga je hardlopen kies dan voor de Shock Absorber Ultimate Run Bra. Hier kun je nog meer lezen over wanneer je voor welk model zou moeten kiezen. Om goed je maat te kunnen bepalen vind je hier meer informatie.

Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten