Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Rugloze bh

Rugloze bh

Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan de achterzijde doorzichtig is. Soms ben je al geholpen met een lage rug bh band. Hiermee creëer je een lage rug decolleté met je eigen bh. De straps worden eenvoudig aan beide zijden van je bh gehaakt, naar voren gekruist en gesloten en klaar is de blote rug. Als dit niet mogelijk is dan wordt het toch een speciale uitvoering. Een bh zonder rug geeft je borsten steun. Dit zal vaak wel minder zijn dan bij een gewone bh. Een tussenoplossing is een model met een doorzichtige achterkant. Dit geeft dezelfde stevigheid als een standaard model. Wil je echt een bh waarbij je helemaal niets ziet van achteren dan vind je vaak de oplossing in een model dat geplakt wordt.


Beha met blote rug

Onder feestkleding zoals een gala jurk of trouwjurk wordt heel vaak corrigerend ondergoed gedragen en als de outfit er om vraagt een beha met open rug. Soms lukt het om deze twee te combineren in een corrigerende body die de rug gedeeltelijk bloot laat. Magic en Bye Bra hebben goede artikelen waarbij je rug bloot blijft.


Rugloze beha kopen

Control Fashion maakt het je gemakkelijk om de juiste rugloze beha te vinden en online te kopen. Je kunt kiezen uit diverse modellen. Voor advies kun je altijd contact met ons opnemen. Voor de grotere cup maten is de keuze minder groot. Een heel goed artikel voor cup maat E, F, G en zelfs H is de Bye Bra Plak Bh. Heb je maat A, B, C, of D dan is er zeer veel keus. De Magic Backless Beauty is wereldwijd de best verkochte rug vrije plak bh. Hiermee heb je gegarandeerd succes tijdens elk “dress-up moment”. Dit artikel is strapless en rugloos.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten