Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Push up bh

Push up bh

Een push up bh duwt de borsten omhoog zodat ze groter lijken. Dit kan door middel van vulling in de vorm van een kussentje of door de constructie. De meeste modellen hebben een vulling, de dikte van deze vulling kan erg verschillen. Veel corrigerend ondergoed kun je combineren met je eigen favoriete lingerie. Met een push up model kun je je eigen vormen nog meer benadrukken. Door grotere borsten kan je taille namelijk nog slanker lijken. Een push up bh geeft je een voller decolleté. De bh kan glad zijn maar dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn ook hele mooie modellen met kant of andere versieringen. Dit heeft verder weinig te maken met het effect dat ze op je borsten hebben. De kussentjes zitten aan de onderkant in de cups. Vaak is het uiteindelijke resultaat een sexy effect. Let er wel op dat je het goed aan doet. Ga wat naar voren hangen en leg je borsten er vanaf bovenaf in.


Beha met push up

Het merk DKNY maakt zeer mooie en comfortabele push up modellen met en zonder beugel. Er zijn gladde uitvoeringen die je ideaal kunt dragen onder een strak t-shirt, maar ook leuke modelletjes met kant of andere versieringen. Maidenform heeft een strapless push up bh die helemaal glad is.


Strapless push up bh

De Wonderbra Sexy Solutions Ultimate Strapless 9335 is een strapless model met ingebouwde "handjes" om je borsten omhoog te houden. Het heeft geen gevulde kussentjes, maar duwt wel de borsten omhoog. De brede onderband is vooral fijn voor de grotere cup maat. Voor een kleinere cup is de DKNY Super Glam Convertible Strapless Bh 458111 een hele fijne oplossing. Hiermee zullen je borsten twee maten groter lijken. Hij blijft perfect zitten en is subtiel afgewerkt met kant.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten