Toon rubrieken
Toon filters
Correctie
Prijs

Minimizer bh

Minimizer bh

Met een minimizer lijken de borsten een maatje kleiner, met behoud van vorm. Een beha, bh of bustehouder is er allereerst om de borsten te ondersteunen. Daarnaast zijn er nog meer functies die dit kledingstuk kan hebben. Bij de grotere cup maten kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn dat de schouderbandjes extra stevig en comfortabel zijn. Het is erg vervelend en pijnlijk als de bandjes het gewicht niet aan kunnen en gaan snijden in je huid. Een minimizer heeft stevige bandjes, bijna altijd een beugel en maakt de buste optisch kleiner. Er zijn ook strapless modellen. Een goede sport bh werkt ongeveer hetzelfde. Alleen is hierbij de vorm van ondergeschikt belang.


Minimizer Beha

Maidenform is tegenwoordig zeer bekend vanwege het corrigerend ondergoed. In de jaren twintig is dit merk begonnen met beha's die de vrouwelijke vormen goed laten uitkomen. Nog altijd maken zij zeer goede beha's. Diverse modellen zijn al jaren favoriet bij heel veel vrouwen. Naast de gewone uitvoering, vind je hier een hele goede strapless variant, de Maidenform Lilyette Strapless Minimizer 0939.
Triumph heeft in het assortiment diverse modellen. Ze zijn gemaakt voor het accentueren en herdefiniëren van de natuurlijke rondingen op een spannende en verleidelijke manier. De materialen zijn stevig, maar voelen toch zacht aan. Soms wordt er gebruik gemaakt van transparante of kanten gedeeltes. 


Minimizer bh in detail

Deze bh's zijn vaak uitgevoerd met beugel en zonder padding.  De pasvorm is zeer belangrijk. De cups zijn voorgevormd en de schouderbandjes zijn breder. Het geheel verkleint optisch je buste. Je krijgt hiermee een kleiner decolleté. Het mag niet knellen of prikken. Het draagt juist bijzonder comfortabel.

Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten