Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Beugel bh

Beugel bh

Een beha, bh of bustehouder met beugel geeft extra steun. De beugel moet de borst goed omsluiten en niet in de huid of de borst prikken! Een beugel bh kan verschillende soorten schouderbandjes hebben. Hiermee kun je het gewoon, strapless als halter of met de bandjes gekruist dragen. Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als bij een bh zonder beugel.


Beha met beugel

Diverse merken zoals Maidenform, Spanx, DKNY, Magic, Triumph, Sassybax en Wonderbra maken naast corrigerend ondergoed hele goede beha's met beugel. Er zijn verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een minimizer of voor een push up model. Daarnaast zijn er zelfs rugloze beha's. Sommigen moeten worden vastgeplakt en anderen worden op een andere manier vastgemaakt. Een strapless beha en een sport beha kunnen ook uitgevoerd zijn met een beugel. De Shock Absorber Active Flexiwire Sport Bh is een comfortabele sport beha waarin een flexibele beugel is verwerkt. De Maidenform Comfort Devotion Custom Lift Strapless blijft perfect zitten door de unieke powerband. Het geeft je de perfecte push up passend bij je cup maat. Hiervoor heeft elke cup maat zijn eigen unieke push up. Dit model heeft beugels en is glad en comfortabel zacht afgewerkt. Je draagt dit onzichtbaar onder je kleding. In combinatie met een corrigerend broekje ben je zo helemaal in shape als je een strapless jurk draagt.


Beugel bh in detail

De beugel in een bh zorgt voor stevigheid en de gewenste vorm. Dit is belangrijk bij zowel minimizers als push up modellen. Veel vrouwen willen graag een goede ondersteuning. Tegenwoordig komen er ook steeds meer modellen zonder beugel. Dit heeft vooral te maken met het comfort. Daarnaast kunnen sommige dames niet tegen beugels. Zij reageren op het materiaal waarvan het gemaakt is. Anderen voelen de druk van de beugel op hun ribben of borstkast. Dit kan zeer onaangenaam zijn. Ze moeten dan een uitvoering kiezen zonder beugel, ofwel soft beha. 

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten