Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Zwemmen

Accessoires voor zwemmen

Als je gaat zwemmen in badpak of bikini wil je mogelijk ook wat extra vulling om een mooier decolleté te creëren. Er zijn heel veel oplossingen bedacht om er op je best uit te zien met gewone kleding. Daarnaast is er ook veel keus in hulpmiddelen voor in je badkleding. Het grote verschil is dat deze laatsten tegen water moeten kunnen. Dit kan op verschillende manieren. Je zet ze bijvoorbeeld vast met naald en draad of je plak ze vast met een watervaste plaklaag.


Bikini en badpak Accessoires

Zowel voor bikini's als badpakken zijn er diverse accessoires. Met het ene kun je je borsten liften en met de andere kun je wat meer volume krijgen. Dit gaat van een push up effect tot vulling in een triangel vorm. De vorm van een driehoek past perfect in een triangel bikini of badpak.


Badkleding accessoires

Voor gewone kleding heb je allerlei oplossingen waaronder corrigerend ondergoed om er op je best uit te zien. Voor badkleding zijn er ook speciale artikelen ontworpen. Deze producten voldoen aan andere voorwaarden waardoor je er mee kunt zwemmen of zonnen. Met sommigen kun je niet alleen in het zwembad zwemmen, maar zelfs in zee. Het moet natuurlijk wel goed blijven zitten en niet kapot gaan zodra het nat wordt.

Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten