Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Plak Bh

Plak bh

Een plak bh kan een handige oplossing zijn voor onder kleding waar je eigenlijk geen bh onder kunt dragen. Bijvoorbeeld als je jurk of top een open rug heeft, blote schouders of een super diep decolleté. Veel feestjurken, galakleding en trouwjurken maken het een uitdaging om er het juiste ondergoed bij te vinden. Naast dat het handig kan zijn om hieronder bijvoorbeeld een corrigerend broekje met pijpjes onder te dragen, moet je ook op zoek naar een ondersteuning voor je borsten. Of kies je voor een corrigerende body met cup maat?


Zelfklevende bh

Een zelfklevende bh plak je op een schone huid. Je hebt hierbij geen last van zichtbare schouderbandjes. Veel van deze oplossingen kun je meerdere malen gebruiken. Je hoeft het vaak maar even af te spoelen met water. Magic heeft een uitgebreid assortiment van zelfklevende hulpmiddelen. Het Nederlandse merk Bye Bra biedt een plak bh waarmee je je borsten kunt liften. Je draagt het net als een strapless bh of als een bh zonder rug.


Zelfklevende bh kopen

Tegenwoordig kun je allerlei soorten plak bh's kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een model met kant, zijvleugels of een siliconen uitvoering. Met de Magic Liftit's Borst lift je je borsten en vergroot je ze met een cup maat. De Magic Backless Beauty Eve's Bra is wereldwijd de best verkochte rug vrije plak bh. Hiermee heb je gegarandeerd succes tijdens elk “dress-up moment”. Dit model is strapless en rugloos. De Bye Bra is een van de weinige die ook geschikt is voor de grotere cup maten.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten