Toon rubrieken
Toon filters
Shaping zone
Prijs

Cup Vulling

Bh vulling

Een bh vulling zorgt voor een toename van de borsten. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt ze los dragen in je bh, bikini of badpak. Hiermee kun je je cup aanzienlijk vergroten. Je kunt hiermee in een handomdraai een fraai decolleté creëren. Als je grotere borsten of een borstlift wilt, kan dat natuurlijk ook door middel van plastische chirurgie. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden. Met een push up of bh vulling krijg je direct een fraaie buste. Dit is veel sneller, goedkoper en geheel pijnloos. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, van siliconen tot foam.


Push up bh vulling

Met een push up vulling kun je de borsten naar boven en of naar elkaar toe duwen. Hiermee kun je een mooi decolleté creëren. Het lijkt met een push up alsof je grotere borsten hebt. Je maakt op deze manier van een gewone bh een push up bh.


Zelfklevende vulling

Naast de oplossingen die je los in je bh of bikini legt, zijn er ook speciale vullingen die je vast plakt. Meestal zijn dit zelfklevende artikelen. Speciaal om mee te zwemmen zijn er ook allerlei handige oplossingen. Zoals de Magic Bikini Swim Pad. Deze heeft een blijvende plak laag aan de binnenkant zodat je ze op je borsten kunt plakken. Dit geeft direct extra volume. De Magic Sticky Push Up daarentegen plak je vast in je bikini of badpak. De Magic Liftit’s zijn gemaakt van hoogwaardige silicone en geven niet alleen een lift aan de borsten maar ook een toename van minimaal één cupmaat.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten