Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Billen

Billen

Naast het gangbare corrigerend ondergoed en shapewear komen er steeds meer speciale oplossingen om fraaie ronde billen te krijgen. Deze figuurcorrigerende artikelen zijn speciaal gericht op je achterwerk. Hiermee wordt een mooi kontje voor iedereen bereikbaar. Het is dus wat anders dan een corrigerend broekje om je buik platter te maken, een jurkje voor een slankere taille, of een hemdje om er strakker uit te zien. Je wilt je billen liften en voller maken.


Ronde billen

Er zijn heel veel oefeningen waarmee je fraaie strakke ronde billen zou kunnen krijgen. Je moet deze bilspieroefeningen regelmatig doen. Door je bilspieren goed te trainen zullen ze steviger en ronder worden. Het stevige, ronde en goedgevormde achterwerk van Jennifer Lopez is wereldberoemd. Haar favoriete oefening om te trainen is makkelijk thuis te doen, zonder dure fitness apparaten. Effectieve bilspieroefeningen zijn bijvoorbeeld squats (soort kniebuigingen) en lunges.
Helaas werkt dit niet voor iedereen en blijkt in de praktijk dat het erg moeilijk is om een plat achterwerk mooi vol te maken.


Billenbroekje

Voor de borsten is er al heel lang de push up bh. Inmiddels zien we een soortgelijk product voor de billen steeds vaker opduiken, het billenbroekje. Hiermee krijg je direct fraai gevormde ronde billen. Het is een corrigerend broekje speciaal gemaakt voor je billen. De Esbelt Bum Bum bijvoorbeeld is een lichtgewicht voorgevormde slip die je billen een perfecte ronde vorm geven en cellulite verbergt. Je draagt dit onzichtbaar onder je kleding. De voorgevormde billen padding geeft geen lijnen en zorgt voor extra zacht comfort tijdens het zitten. Met de Magic Padded Pants kun je ook meer volume krijgen. Deze slip heeft een voorgevormde vaste foamvulling. Het is net zo gemakkelijk aan te trekken als een gewoon broekje.
Magic heeft ook nog een andere oplossing, de Magic Adhesive Bottom Pads. Dit zijn voorgevormde kussentjes van schuim die je eenvoudig direct in je broek, rok of jeans plakt. Je kunt deze zelfklevende pads meerdere malen gebruiken en wassen.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten