Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Armen

Armen

Naast het gebruikelijke shapewear en corrigerend ondergoed komt er steeds meer shapewear die je armen in shape brengen. Deze figuur corrigerende oplossingen pakken speciaal dit lichaamsdeel aan. Ideaal om helemaal een gestroomlijnd figuur te krijgen. Dus ben je niet op zoek naar een corrigerend broekje om je buik platter te maken of een body voor een slankere taille maar iets speciaals voor zwabberende bovenarmen, de zogenaamde kipfilets, dan kun je het hier vinden. Het woord kipfilet wordt ook gebruikt voor vulling in je bh.
Naast een oplossing die direct effect heeft kun je ook allerlei oefeningen doen om je bovenarmen steviger te krijgen. Bij bijna alle vrouwen wordt alles slapper naarmate ze ouder worden. Bewegingen kunnen helpen om dit proces tegen te gaan. Hiermee wordt het allemaal weer wat strakker.


Armen accessoires

Met de Magic Sleeves heb je geen last meer van bobbelige of wiebelige armen. Het zijn een soort losse mouwen die voor een correctie en stevigheid zorgen. Hiermee krijg je direct slankere bovenarmen. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit. Het is gemaakt van prachtig zwart kant. Je kunt dit onder je kleding dragen of draag het om je outfit te complementeren.


Bovenarmen corrigerend

Je kunt ook kiezen voor een shapewear shirt met mouwen die je slanker maken. De Trinny en Susannah Magic Top kun je als ondergoed dragen of zo als kleding. Dit is gemaakt om je bovenarmen te verstevigen en je meer zelfvertrouwen te geven. De gladde ademende stof heeft doorzichtige panelen. Heeft een laser gesneden afwerking zodat je geen storende randjes hebt.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten